BABY LIFESTYLE VIDEO

Roomtour Lise’s kamer

27 augustus 2014

roomtour

Ik ben gek op alles wat met inrichten te maken heeft. En als het over baby- of kinderkamers gaat, word ik helemaal enthousiast. Ik heb toen Lise een paar maanden oud was al eens een video gemaakt waarin ik haar kamertje liet zien. Omdat er inmiddels toch het een en ander veranderd is in de kamer en ik de kwaliteit van de vorige video niet super vind, besloot ik gewoon een nieuwe roomtour te filmen.

In de video hieronder neem ik je dus weer mee Lise’s kamer in. Ik heb er dit keer voor gekozen om bij veel van de spullen die ik laat zien ook te vermelden waar het vandaan komt. Mocht je dus zelf op zoek zijn naar iets soortgelijks, dan weet je meteen waar je het kunt vinden. Mocht je interesse hebben in iets waar ik de herkomst niet van verteld heb, laat me dit dan even weten in een reactie!

Wat vind jij van Lise’s kamertje? En als je iets zou mogen veranderen, wat zou dat dan zijn? Daar ben ik wel benieuwd naar 🙂 Let me know!

9 Comments

 • Reply Nadya 27 augustus 2014 at 16:24

  Ziet er allemaal heel lief en praktisch uit! Leuke inspiratie voor ons kamertje binnenkort. Ik ben wel heel benieuwd waar je de schommelstoel besteld hebt, ik ben er zelf ook naar op zoek. Heb je hem gebruikt tijdens het (borst)voeden? Ook wil ik graag de naam van onze baby in houten witte letters ophangen/neerzetten. Waar haalde jij de blanco letters voordat je ze versierde? Dankje!

  • Reply Monique 30 augustus 2014 at 08:12

   Dank je Nadya! Wat leuk dat jullie binnenkort een kamertje kunnen gaan inrichten. Gefeliciteerd! Ik kan helaas niet terugvinden waar we hem besteld hebben maar als je wat Googled kom je er diverse tegen. Via marktplaats kun je ook voordelig een tweedehands model kopen.
   Als jij of je partner handig zijn (en er zin in hebben) kun je die opknappen.
   De houten letters zijn eigenlijk wit en komen van Xenos!

 • Reply Mieke 27 augustus 2014 at 21:57

  Wat een super gezellig en leuk kamertje. En wat zijn de kasten netjes! Ik moet hier de kasten ook maar eens beter opruimen en handiger indelen. 😉

  • Reply Monique 30 augustus 2014 at 08:08

   Haha voordat je zoiets filmt ga je er nog wel even doorheen om alles netjes te leggen hoor. Maar ik moet zeggen dat het daarvoor ook meeviel met de rommel 😉

 • Reply Petra 28 augustus 2014 at 19:47

  Leuk om een keer niet een roze overloaded kamertje te zien. Vind het erg mooi en toch meisjesachtig.

  • Reply Monique 30 augustus 2014 at 08:06

   Dankjewel Petra, dat vind ik echt een mooi compliment want het was precies wat ik voor ogen had toen ik eraan begon: niet teveel roze, wel meisjesachtig. Blij dat dat gelukt is!

 • Reply Debbie 28 augustus 2014 at 20:39

  Wat een leuk filmpje.
  De gordijnen zijn echt helemaal super geweldig. Gek op sterren.
  En die speelgoed kist ook erg leuk, waar heb je die laten maken? Ben nog opzoek naar een kist.

  Zelf ben ik niet zo in de witte meubels, maar ziet er wel heel mooi uit.

 • Reply Nicky Leemreijze 29 augustus 2014 at 21:12

  Hoi Monique,

  Wat een lief kamertje voor Lise! Dat behangetje is zooo leuk! En ook alles klopt gewoon 🙂 En een rommelige kast zeg je? Dan moet je maar niet in Vera d’r kast kijken 😉

  Liefs Nicky

 • Reply Sandra 31 augustus 2014 at 10:43

  Mooie kamer, leuke kleuren en gezellig ingericht. Fijn om inspiratie mee op te doen :)!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.