BABY LIFESTYLE REVIEW SHOPPEN VIDEO

Review: Sibble autostoelhoes groep 1

18 december 2014

sibble5

Een tijdje geleden schreef ik al over onze zoektocht naar een nieuwe autostoel voor Lise. Hoewel ze op dat moment nog wel in de Maxi-Cosi (groep 0+) paste, wisten we dat het moment zou komen dat ze over moest naar een groep 1 stoel. En dan kun je maar beter je research alvast gedaan hebben, nietwaar? Net voor haar verjaardag hakten we de knoop door en kochten we de Maxi-Cosi Axiss. Dat is een stoel die een kwartslag kan draaien, waardoor je je kindje extra makkelijk in- en uit de auto kunt tillen. Ideaal!

Mama blij. En Lise ook blij, want nu kan ze lekker naar buiten kijken als we met de auto weggaan. Het enige jammere vond ik dat we voor de Max-Cosi (groep 0+) een set super leuke hoezen van Sibble hadden. Een zwarte met witte stippen voor het stoeltje zelf en een zogenaamde color cap als zonnekap in jeans en grijs met witte sterren. Op de foto hieronder zie je de hoes, de color cap hadden we er op dat moment niet op zitten. Ik kreeg echt zoveel leuke reacties op die hoes!

maxicosi

Omdat de hoezen praktisch zijn én er leuk uitzien, wilde ik er ook graag een voor onze nieuwe groep 1 stoel. En ik had geluk, want Sibble heeft ze pas aan haar assortiment toegevoegd en ik mocht er eentje uitkiezen om te reviewen. Ze hebben momenteel 3 varianten, wat in mijn geval een voordeel is want kiezen is niet mijn sterkste kant. Hoewel ik de andere twee ook erg leuk vond, ging ik voor de lichtgrijze hoes met witte sterren.

Wat ik ervan vind

Het patroontje kende ik natuurlijk al van mijn color cap. De stof is lekker zacht en elastisch, waardoor je het gemakkelijk om de autostoel kunt ‘vouwen’. Ook de verschillende gaten zijn logisch geplaatst, waardoor je de gordels en het kliksysteem daarvan er gemakkelijk doorheen kunt halen.

Hoewel de hoes niet speciaal bedoeld is voor één merk of type autostoel, vind ik dat hij prima om onze Axiss past. Alleen bij het diepste gedeelte, het gedeelte waar Lise met haar billen zit, zit wat ruimte maar dat vind ik niet storend.

Sinds de hoes erop zit hebben we hem er niet meer vanaf gehaald, dus er zijn al heel wat autoritjes mee gemaakt. Ik kan dus ook wel zeggen dat hij goed blijft zitten, ondanks Lise’s soms toch best wilde moves.

Ik heb een korte video gemaakt waarin ik de hoes uitpak en demonstreer hoe ik de autostoel ermee ‘bekleed’. Die video kun je hieronder bekijken:

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Sibble kortingscode

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze autostoelhoes, of ben je nog op zoek naar een mooie hoes of color cap voor de Maxi-Cosi van je kleintje? Dan heb ik leuk nieuws! Als je de kortingscode ‘MOONOLOOG’ invult tijdens het bestelproces op Sibble.nl, ontvang je €5,- korting op je bestelling! Mooi meegenomen toch?

Een autostoelhoes groep 1 (9 – 18 kilo) kost €44,95. Kijk voor prijzen van de overige producten op de website van Sibble.

Het product in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.