BABY REVIEW VIDEO

Review Nûby Vaatwassermandje

11 juli 2014

nuby

Iedereen die een kindje heeft zal het beamen. Het lijkt soms wel alsof je kunt blijven wassen. Met de afwas is dit niet veel anders. Gelukkig hebben velen van ons tegenwoordig de luxe dat we de vaat in de vaatwasser kunnen doen. Eén druk op de knop en je hebt er geen omkijken meer naar.

Omdat je voor je baby enorm veel kleine spulletjes gebruikt (denk aan: fopspenen, flessenonderdelen, bakjes, dekseltjes, dopjes, etc) heeft het merk Nûby iets handigs bedacht. Namelijk een mandje waar je al dat kleine spul in kunt stoppen en vervolgens in de vaatwasser kunt zetten. Zo voorkom je dat kleine onderdeeltjes door je vaatwasser vliegen tijdens het programma en wordt alles toch mooi schoon.

Ik heb het mandje nu een tijdje in gebruik en wil graag mijn bevindingen met jullie delen. In onderstaande video leg ik uit wat ik van het mandje vind en zie je ook meteen hoe ik het gebruik.

Hoe doe jij de afwas van de spulletjes van je kleintje? Zet je het gewoon los in de vaatwasser, heb je een soortgelijk mandje dat je daarvoor gebruikt, of was je alles liever met de hand af? Laat het me weten in een reactie! 

Het Nûby vaatwassermandje is onder andere te koop bij Bol.com en kost €11,99.

Dit product heb ik toegestuurd gekregen.

 

1 reactie

  • Reply Danai Vorgia 11 juli 2014 at 16:29

    Superhandig eigenlijk!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.