BABY VIDEO

Quinn’s YouTube-debuut

3 december 2016

welkom

Tijdens mijn zwangerschap en na Quinn’s geboorte kreeg ik vaak de vraag of en wanneer ik weer video’s ging maken. Het klopt inderdaad dat het wat rustiger is geweest op mijn YouTube-kanaal. Blijkbaar vinden jullie dat jammer en heel eerlijk… ikzelf eigenlijk ook! Dus daar komt binnenkort verandering in. Vandaag begin ik met een eerste korte video waarin ik Quinn aan je voorstel.

Hieronder kun je de video bekijken. Vergeet ook niet je meteen even op mijn YouTube-kanaal te abonneren, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Want echt waar, er komen weer regelmatig nieuwe video’s aan.

Zoals ik ook al in de video aangeef, ben ik van plan met ingang van volgende week het vloggen weer op te gaan pakken. Ik ga het dit keer alleen niet meer zo doen als voorheen, dus een video over een bepaalde dag. Nee, ik ga weekvlogs maken! Mijn dagen zijn namelijk nog niet zo heel enerverend en op deze manier kan ik dagelijks een kort stukje vloggen zodat ik na een week van al die fragmenten een weekvlog kan samenstellen.

Of ik ook echt elke week ga vloggen weet ik nog niet, maar gedurende de decembermaand wil ik dat in elk geval doen. Enerzijds als een soort proef of het inderdaad voldoende leuk materiaal oplevert en op de tweede plaats omdat december nu eenmaal een heel gezellige feestmaand is.

Ik heb er super veel zin in, dus ik hoop jij ook! Ik heb sinds kort een nieuwe camera die niet alleen hele mooie foto’s maakt, maar ook nog eens perfect geschikt is voor het maken van video’s. Voorheen liet de kwaliteit van mijn video’s nogal eens te wensen over. Zo moest ik altijd de ruis onderdrukken en was de beeldkwaliteit ook niet altijd even goed. Maar als het goed is moet dat nu dus verleden tijd zijn.

Verzoekjes?

Naast het vloggen wil ik ook zo nu en dan weer ‘gewone’ video’s gaan opnemen. En daar heb ik jouw hulp bij nodig. Ik zou namelijk heel graag van je willen weten wat jij leuk vindt om te zien. Heb je dus verzoekjes voor nieuwe video’s, dan is dit je kans me dat te laten weten. Shoplogs, baby- of peuter gerelateerd, persoonlijke kletsvideo’s, roomtours, of iets compleet anders? Niets is te gek (nou ja, bijna niets…)! Alvast heel erg bedankt voor je input!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.