BABY PERSOONLIJK ZWANGERSCHAP

Quinn: 40 weken in, 40 weken uit!

9 augustus 2017

Een paar weken na mijn tweede bevalling maakte ik in mijn agenda een notitie aan voor 7 augustus 2017. Dan zou Quinn namelijk precies 40 weken oud zijn. En dat is dan weer precies even lang als hij in mijn buik heeft gezeten. Quinn werd immers exact op de uitgerekende datum geboren!

Bij Lise maakte ik destijds een 36 weken in, 36 weken uit artikel met daarin een foto van mij op de dag van de bevalling (toen Lise 36 weken en 3 dagen in mijn buik zat) en een foto op de dag dat ze precies even lang uit de buik was als dat ze erin had gezeten. Het leek me wel zo leuk om dat dit keer opnieuw te doen. En dus dook ik in de archieven voor die allerlaatste buikfoto. De laatste voordat de bevalling begon.

Deze buikfoto maakte M vier dagen voor de bevalling. De bevalling zelf ging zo razendsnel dat het maken van een selfie, zoals ik dat de eerste keer deed vlak voor we naar het ziekenhuis gingen, wel het laatste was waar ik aan dacht. Bovendien was het midden in de nacht dus dat zou sowieso niet zo’n succesvolle foto zijn geworden.

Afgelopen maandagavond, die 7 augustus dus, waren we in het park om wat andere foto’s te schieten en dat was het ideale moment om er even met Quinn voor te gaan staan. Mijn stoere grote knul, alweer 40 weken uit mijn buik!

Heb jij ook even bewust stilgestaan bij het moment dat je kindje precies even lang uit de buik was als dat hij of zij erin heeft gezeten?

3 Comments

 • Reply Nicole 9 augustus 2017 at 06:26

  Bij Fay ben ik me daar helemaal niet bewust bij geweest maar nu heb ik de datum ook al in m’n agenda staan!

 • Reply Jessica 9 augustus 2017 at 14:16

  Jeetje 40 weken alweer. Wat een prachtige foto’s van jou en Quinn, je ziet er super goed uit.

 • Reply Gerdi 11 augustus 2017 at 09:35

  Leuk is dat om te maken he. Wat mij vooral opviel was het feit dat de tijd in de buik veel langer leek te duren dan de tijd dat de baby er al was…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.