BABY

Project Life – Van start!

7 augustus 2014

foto 2

Graag wil ik zeer binnenkort beginnen met het maken van Lise’s babyalbum. Een tijdje geleden schreef ik in een artikel dat ik hiervoor graag de methode Project Life wil gaan gebruiken. Zoals met alle nieuwe dingen waaraan ik begin, steeg mijn enthousiasme tot grote hoogte. Ik struinde webshops af (maar kocht nog even niks), meldde me aan bij de Nederlandse Project Life Facebookgroep en probeerde zoveel mogelijk inspiratie op te doen.

In de Facebookgroep stelde ik me voor in een berichtje. Dat ik nieuw was en of men misschien tips had om me op weg te helpen, waar ik het beste kon bestellen, etc. Daarop sprak een dame me aan. Ze wilde haar creabea-spulletjes gaan opruimen en wist dat ze nog veel PL-kaartjes dubbel of over had. Of ik daar interesse in had? Nou en of!

Ik moest even wachten tot ze ook daadwerkelijk aan het opruimen was geslagen, maar dinsdag kon ze me al wat opsturen en dat lag gisteren op de deurmat. Het zijn kaartjes van verschillende collecties, waaronder de baby edition van Becky Higgins, die ik sowieso graag wilde hebben. Ik ben er super blij mee en heb nu natuurlijk nog meer zin om te starten!

foto 1

Omdat ik wist dat ze ze gisteren op de bus had gedaan én ik ontdekte dat HEMA momenteel 20% korting geeft op foto-afdrukken, besloot ik meteen wat foto’s te bestellen. Veel van Instagram, omdat ik die gemakkelijk kon importeren en ook een paar ‘echte’ van toen Lise net geboren was. Ik wil met de pagina’s over de laatste loodjes van de zwangerschap en Lise’s eerste maand gaan beginnen, dus dan heb ik daar alvast wat materiaal voor.

De foto’s kan ik als het goed is eind deze week ophalen. Ik moet nu dus alleen nog een album en ‘page protectors’ (die doorzichtige insteekhoezen waar je de foto’s en kaartjes in doet) bestellen en dan kan ik aan de slag.

Dit wordt zo leuk! Ik hoop jullie snel een nieuwe update te kunnen geven 🙂

6 Comments

 • Reply Miranda 7 augustus 2014 at 07:19

  Wat leuk!

 • Reply Nicole 7 augustus 2014 at 07:33

  Leuk dat je er zo mee bezig bent..

 • Reply Odile 7 augustus 2014 at 10:08

  Het ziet er echt leuk uit. Ik zit nog te twijfelen of ik dit ook ga doen of dat ik ern normaal babyalbum ga opleuken.

 • Reply Esther 7 augustus 2014 at 14:54

  Dat ziet er leuk uit en is origineler dan met alleen foto’s in een digitaal album. Ik zit er al een tijd tegenaan te hikken om te beginnen aan mijn zoontje zijn babyalbum. Ik heb duizenden foto’s dus het gaat me ongetwijfeld veel werk kosten. Ik weet echt niet hoe te beginnen. Je tips in je eerdere blog neem ik dan ook ter harte!

 • Reply Mama van Vesper 7 augustus 2014 at 15:05

  Wat leuk zeg!

 • Reply Susanne 24 februari 2015 at 15:57

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe het met je project is 🙂 Bevalt het goed en wordt het leuk?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.