BABY LIFESTYLE

Newborn Lifestyleshoot met Quinn

2 december 2016

newborn lifestyleshoot

Vorige week kregen wij een fotografe op bezoek voor een fotoshoot met onze Quinn. Bij Lise kozen we destijds voor een newbornshoot met van die schattige slapende-blote-baby-foto’s. Maar aangezien Quinn ruim twee weken oud was toen we op het idee kwamen, waren we daar wat laat mee. Wat nog wel heel goed kon was een zogenaamde lifestyleshoot waarbij ons leven met nieuwe baby werd vastgelegd. En het heeft zo leuk uitgepakt dat ik heel blij ben met deze keuze! Het leek me leuk een aantal van de foto’s met je te delen.

De fotografe, Kim, is een bekende van ons (het zusje van een vriend van M). Ik ken haar niet heel goed, maar vanaf het moment dat ze ons huis binnenstapte voelde ik me op mijn gemak. We hadden ook enorm veel lol tijdens bepaalde poses, die toch net even anders uitpakten dan we vooraf in ons hoofd hadden. Overigens heeft ze me niet gevraagd over de shoot te bloggen, maar ik doe dat gewoon omdat ik het leuk vind en enthousiast ben.

Wat ik erg prettig vond is dat ze vooraf al zei de hele middag de tijd te hebben. Zo was er geen tijdsdruk en konden we rustig de tijd nemen Quinn te voeden toen dat nodig was. Toen we klaar waren had ze maar liefst 400 foto’s gemaakt. Eigenlijk was het de bedoeling dat we daarvan 50 foto’s zouden krijgen, maar toen ze het aantal had teruggebracht tot 93 vond ze het te lastig nog foto’s weg te halen en hebben we ze dus gewoon allemaal gekregen. Super!

Je bent natuurlijk razend benieuwd naar het resultaat van de fotoshoot, dus ik laat je niet langer in spanning. Hieronder vijf van mijn favorieten 🙂

shoot3

shoot5

shoot6

shoot7

shoot1

Koos jij, of ben jij van plan te kiezen, voor een fotoshoot tijdens de eerste weken van je kleintje? 

10 Comments

 • Reply Kelly 2 december 2016 at 06:43

  Wauw hele mooie foto’s! Wij hebben toen Olivia 10 dagen was een newborn shoot gedaan, maar dit vind ik toch ook wel heel gaaf!

 • Reply Nicole 2 december 2016 at 07:10

  Die voetjes!! Echt geweldig.. ja wij willen ook een shoot alleen weet nog niet wat voor eentje..

 • Reply Charlotte 2 december 2016 at 07:30

  De foto’s zijn echt zo mooi geworden! Hier eigenlijk hetzelfde als Nicole, weet nog niet precies hoe of wat maar wil zeker wel iets…

 • Reply Loes Johanna 2 december 2016 at 08:09

  Prachtige foto’s! Ik wil inderdaad ook graag foto’s laten maken, maar hetzelfde als Nicole en Charlotte, weet nog niet precies hoe of wat.

 • Reply Jodi - liefthuis 2 december 2016 at 09:52

  Super mooie foto’s. Hele mooie zachte kleuren

 • Reply Vlijtig Liesje 2 december 2016 at 11:05

  Ik vind de foto’s prachtig geworden. Ik heb wel foto’s maar toen waren ze al een paar maanden oud.

 • Reply Michelle - momoftherebels 2 december 2016 at 13:10

  Super mooie foto’s! Wij hebben ook foto’s van Jaylin toen ze een paar weken oud was die van Novan heb ik zelf gemaakt.

 • Reply Simone 2 december 2016 at 16:42

  Oh echt, werkelijk prachtige foto’s! Goed dat jullie toch nog op het idee kwamen, ook als was het dan te laat voor zogenaamde new born fotografie. Ik vind dit zeker zo mooi!

 • Reply Margriet 4 december 2016 at 10:44

  Prachtig! Wij hebben alleen zelf foto’s gemaakt van onze kleine in de eerste week.

 • Reply Kim Rooijackers 7 december 2016 at 10:29

  Ohhh dank je wel Monique!! Wat lief 😍 Ik heb genoten van jullie heerlijk gezinnetje 💕 En wat blog je mooi! Ik blijf je zeker volgen!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.