BABY

Mijn Moederdag 2015

11 mei 2015

moederdag2

Gisteren was het zover: Moederdag! Zaterdagavond laat kwam M met het briljante idee om naar Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek te gaan. Op het laatste moment vroegen we mijn ouders en broertje of ze zin hadden om ook mee te gaan en zo hadden we binnen tien minuten een afspraak voor een super leuke dag!

De volgende ochtend werd ik wakker van M z’n wekker. Hij ging naar beneden om een ontbijtje te maken (dat vermoeden had ik al). Ondertussen was ook Lise wakker geworden en ik zette haar, zoals elke ochtend, bij me in bed. Ik kreeg een prachtige bos rozen en met z’n drietjes genoten we van een lekker ontbijtje. Dat ontbijtje werd trouwens mede mogelijk gemaakt door Zalando, van wie ik zaterdag een doos vol heerlijkheden ontving speciaal voor Moederdag!

moederdag1

Daarna was het snel douchen, aankleden en inpakken geblazen, want mijn ouders en broertje zouden snel voor de deur staan. Na een klein halfuurtje rijden kwamen we aan in het park. Het was nog wat fris, maar het beloofde een mooie lentedag te worden!

moederdag8

Na een uurtje wandelsafari wilde Lise heel graag even uit de wandelwagen. Samen met M en mijn broertje speelde ze even in een speeltuintje en ondertussen genoten wij van een kopje koffie en een broodje. Inmiddels was het zonnetje al lekker warm. Geen straf dus om even lekker te kunnen zitten!

moederdag3

Nadat ook Lise een broodje had gegeten, vervolgden we onze weg langs alle dieren. Lise vond vooral de apen erg leuk. Ze was duidelijk moe aan het worden en daarom liep mijn broertje heel wat keren op en neer met de wagen tot ze uiteindelijk in slaap viel. Helaas miste ze daardoor wel de tijgers, die je van dichtbij kon bekijken!

moederdag4

We liepen rustig naar het punt van waar de safaribus zou vertrekken. Inmiddels was Lise weer wakker geworden, dus dat kwam mooi uit. De bus ging vlak langs giraffen, leeuwen en allerlei andere wilde dieren die gewoon los rondliepen. Heel gaaf! Helaas was het wel wat warm in de bus, waardoor Lise het na een minuut of tien wel gezien had.

Eenmaal uitgestapt besloten we de bootsafari te pakken om weer naar de andere kant van het park te komen. Ik kan me niet herinneren dat die boot er al was toen ik er voor de laatste keer was (maar dat kan best 20 jaar geleden zijn…). Echt heel leuk! Het was een fijn vaartochtje en bijzonder om de dieren eens vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.

moederdag7

Na een klein half uurtje varen werden we afgezet op het noordelijkste puntje van het park. Van daaruit wilden we via de andere route weer teruglopen naar de uitgang. Op de boot wilde Lise niet zitten en dus lieten we haar eenmaal aan wal een heel stuk zelf lopen. Heel lang hield ze het natuurlijk niet vol en oom Eric was zo lief om haar dan maar te dragen 🙂

moederdag5

Het liep inmiddels tegen sluitingstijd en dat kon je merken aan het aantal mensen dat nog in het park was. Het was ineens een stuk rustiger en daardoor voelde je je nog meer één met de natuur. We zagen nog een jachtluipaard van dichtbij (vanachter een hek hoor, dat wel) en liepen langs neushoorns die met hun kleintjes sinds een paar dagen weer naar buiten mochten.

In de auto naar huis viel Lise in no time in slaap. Niet gek natuurlijk, na zo’n drukke dag vol indrukken!

moederdag6

Thuis aten we door mijn broertje gemaakte aspergesoep gevolgd door Chinees. Lise was na dat korte slaapje in de auto weer wonderbaarlijk wakker en vrolijk. Na het eten is ze meteen in bad gegaan en niet veel later naar bed. Mijn Moederdag 2015 was een hele fijne!

Speciaal om de lezers van Moonoloog.nl in het zonnetje te zetten voor Moederdag, mag ik van Zalando een kortingscode communiceren. Als je iets bestelt van deze pagina en kortingscode ‘bestemama’ invult, ontvang je 10 euro korting bij een minimale bestelwaarde van 50 euro. De code is geldig tot en met 17 mei 2015.

Hoe was jouw Moederdag?

7 Comments

 • Reply Thea van Galen 11 mei 2015 at 08:46

  Wat een heerlijke dag!
  Ik was er vorige zomer. Kon me toen de boot ook niet herinneren.
  Fijne Moederdag zo te lezen, op naar de volgende

 • Reply Tamara 11 mei 2015 at 09:09

  Wat een ontzettend leuke dag! Was ook wel echt supermooi weer om iets leuks te doen!!

 • Reply marjon 11 mei 2015 at 11:36

  Wat een leuke dag. 2 jaar geleden was de boottocht er nog niet. Leuk dat ze dit nu erbij hebben gemaakt!

 • Reply nicoline 11 mei 2015 at 12:00

  Ziet eruit als een hele leuke dag! Het was mijn eerste moederdag en voelde echt een beetje als jarig zijn, maar net ietsje leuker!

 • Reply janske 11 mei 2015 at 15:27

  Wat een mooie Moederdag! Die laatste foto van Lise zegt alles…zo lief!

 • Reply Lieke 11 mei 2015 at 18:02

  Ziet eruit als een heerlijk dag!! Lekker zo genieten!

 • Reply angelique 14 mei 2015 at 11:29

  `Wat een heerlijk Moederdag!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.