BABY ER OP UIT LIFESTYLE

Mijn Baby Summer Musthaves

16 juli 2014

summermusthaves

Het is zomer en dat betekent (hopelijk!) veel dagen met zon en een lekker zomers temperatuurtje. De afgelopen maanden kocht ik veel spulletjes voor Lise die haar eerste zomer nog een stukje fijner kunnen maken. We gaan niet op vakantie naar het buitenland, maar wel een weekje naar de Zeeuwse kust, dus ook voor die vakantie heb ik alvast wat in huis gehaald.

Ik heb een video gemaakt waarin ik al mijn baby musthaves voor de zomer laat zien en vertel waarom ik ze zo handig vind. Hieronder kun je deze video bekijken.

Belangrijk: een van de summer musthaves die ik in mijn video behandel is de Dooky, die je kunt gebruiken op de kinderwagen om je kindje uit de zon te houden. Nu kwam ik toevallig vandaag dit artikel tegen, waarin wordt gewaarschuwd voor het afschermen van kinderwagens op warme dagen. Het kan juist heter worden binnen in plaats van koeler. Zorg dus altijd voor een goede ventilatie! Wij gebruiken de wandelwagen en ik hang de Dooky dan meestal als een soort afdakje op, zodat er nog genoeg frisse lucht onderdoor kan.

Zijn er nog dingen die jij echt onmisbaar vindt voor je baby in de zomer? Laat het me weten in een reactie onder dit artikel!

2 Comments

 • Reply Nicole 16 juli 2014 at 11:18

  Haha serieus, ik heb dus een “favorieten” blog klaar staan met foto’s van mijn favorieten zomerse producten voor Fay 😉
  Dus daarin zal je dat binnenkort zien,

  Leuk je haar zo kort trouwens! En super interessant filmpje 🙂

 • Reply Blogmama 20 juli 2014 at 19:53

  Inderdaad hele fijne producten!
  Sinds afgelopen weekend heb ik een nieuwe baby/dreumes summer musthave. Mini onderbroekjes van katoen. Ideaal voor deze warme dagen, hoeft ons dochtertje geen rompertje aan. Ik had ze bij de Primark gekocht.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.