BABY BLOGGEN

Mijn 5 meest gelezen artikelen van 2014

29 december 2014

moonlise1

Sinds mei dit jaar verschijnt er elke dag een nieuw artikel op mijn blog Moonoloog. Hoewel niet altijd even makkelijk, heb ik me er tot nu toe netjes aan gehouden. En, niet onbelangrijk, ik vind het super om te doen! Aangezien het jaar bijna om is, leek het me leuk eens te kijken welke vijf artikelen het afgelopen jaar het beste gelezen zijn. Ik zet ze vandaag voor je op een rij. De titels zijn aanklikbaar!

1. Wereld Borstvoeding Week – Waarom ik geen borstvoeding geef

Begin oktober was het Wereld Borstvoeding Week. Ik wist dat ik er iets mee wilde, maar wat precies bedacht ik pas op het laatste moment. Ik wilde graag uitleggen waarom ik Lise geen borstvoeding heb gegeven (die paar dagen na haar geboorte tel ik niet mee). Blijkbaar waren jullie daar allemaal erg benieuwd naar, want dit artikel is over het hele jaar gezien het meest gelezen van alle artikelen op mijn blog. En het staat er dus pas drie maandjes op.

2. Cadeautips eerste verjaardag meisje

In de aanloop naar Lise’s verjaardag, besloot ik jullie mee te nemen bij een aantal voorbereidingen die ik daarvoor moest treffen. Een ervan was haar verlanglijstje en ik deed wat inspiratie op en zo rolde daar een artikel met cadeautips voor de eerste verjaardag van een meisje uit. Het een na best bekeken artikel van het afgelopen jaar. Ik maakte samen met blogmaatje Odile trouwens ook nog de toffe serie ‘Baby’s 1st Birthday Bash‘, met nog meer inspiratie en voorpret voor de eerste verjaardag van je kleintje.

3. Review Pauline Oud Agenda 2015

Dat dit artikel zo vaak gelezen zou worden had ik van tevoren niet verwacht. Ik won de agenda bij een winactie en besloot deze te reviewen voor mijn blog. Blijkbaar waren veel van jullie erg benieuwd hoe de agenda mij beviel!

4. 5 typische ‘nieuwe mama fails’

En dit is zo’n artikel waarbij ik wel weer had verwacht, of stiekem gehoopt, dat het goed gelezen zou worden. Altijd leuk om te lezen toch, die herkenbare, soms beschamende, dingen waar je als nieuwe mama tegenaan loopt?

5. New in: Foto op hout

Voor Fotogeprint.nl mocht ik een foto op hout laten drukken. Ik nam ook een unboxing video op voor mijn YouTube-kanaal. De video is gedeeld op de Facebookpage van Fotogeprint, dus dat zou een deel van de populariteit kunnen verklaren. Maar ik denk dat jullie ook gewoon erg benieuwd waren naar welke foto ik geselecteerd had voor dit projectje.

Dit waren ze, mijn 5 meest gelezen artikelen van 2014! Heb jij ze allemaal gelezen?   

2 Comments

  • Reply angelique 29 december 2014 at 09:27

    Ja die heb ik allemaal gelezen! Leuk!

  • Reply Jess 29 december 2014 at 21:58

    Ik ken ze nog niet allemaal dus ik ga even verder klikken om bij te lezen 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.