BABY

Lise’s ontwikkeling in 7 foto’s

30 juni 2014

Gisteren besloot ik mijn YouTube-kanaal eens wat op te poetsen. Bij een aantal video’s vond ik dat de miniatuurweergave beter kon, dus heb ik die vervangen. Dat deed ik ook bij alle baby updates die ik van Lise heb gemaakt sinds ze geboren is.

Omdat ik toch alle foto’s op mijn bureaublad had staan, leek het me leuk ze op een rijtje te zetten in een artikel voor mijn blog. Tussen elke foto zit precies een maand. Zo zie je pas echt goed hoe snel Lise groeit en hoe ze verandert (en hoe moe ik er op de eerste foto uitzie, haha)!

Kijk maar eens (als je op een foto klikt, ga je naar de bijbehorende video):1mnd 2mnd 3mnd 4mnd 5mnd 6mnd 7mnd Ik vind het echt ongelooflijk hoe ze in een paar maanden is veranderd van een klein poppetje in een flinke baby die al heel wijs uit haar oogjes kijkt. Ik ben zo verliefd op dat kleine meisje. En ik ben natuurlijk ook super benieuwd hoe ze er over een paar maanden weer uitziet. Daarom ga ik voorlopig lekker door met het maken van baby updates. Zo leuk om (later) terug te kijken!

2 Comments

 • Reply Nicole 30 juni 2014 at 12:05

  Wauw wat een mooie verandering om te zien!
  Om die reden maak ik dus ook elke keer op de 6e een foto van Fay op dezelfde plek 🙂
  Ik vind die updates echt super, baal dat ik je nog niet volgde in het begin, dan had ik het misschien ook al direct gedaan. Nu start ik maar bij maand 4 😉

  • Reply Monique 30 juni 2014 at 19:13

   Leuk he, ik dacht echt daar moet ik wat mee! Leuk ook dat je elke maand een foto van Fay maakt op hetzelfde plekje. Heb je straks ook zo’n mooie verzameling. Hihi thanks ja ik volgde tijdens mijn zwangerschap een buitenlandse YouTuber die dat deed en vond het eigenlijk wel een heel leuk idee dus toen ben ik het zelf ook gaan doen. Maar ik zou gewoon lekker nu beginnen hoor, beter laat dan nooit 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.