BABY LISE'S FAVORIETEN

Lise’s favorieten #1 – knuffel Piep

4 augustus 2014

Welkom bij een nieuwe serie op mijn blog. In een aantal artikelen laat ik je Lise’s favorieten zien! Nu ze wat groter wordt, beginnen we te merken dat ze echt voorkeuren begint te krijgen. Het lijkt me leuk om daar af en toe één ding uit te lichten en wat meer over te vertellen. Vandaag trap ik af met Lise’s favoriete knuffel: muis Piep!

piep

Voor veel kindjes is een knuffel erg belangrijk. Het kan een maatje worden, iemand die ze troost als ze niet kunnen slapen of tegen wie ze hun grootste geheimen kunnen vertellen.

Zelf weet ik nog dat ik vroeger mijn hele bed vol had liggen met knuffels. Maar er was één knuffel die standaard bij me mocht slapen en waar ik zelfs met mijn hoofd bovenop lag. Een naam had hij niet echt, maar het was een bruin teddybeertje. Mijn ouders hebben hem nog steeds en het lijkt me leuk als ik dat beertje straks aan Lise kan geven als ze dat leuk vindt.

De knuffel van Lise hebben wij voor het gemak even ‘Piep’ genoemd. Ze heeft hem nu enkele maanden en is er helemaal gek op. Elke avond gaat ze ermee slapen en sinds kort knuffelt ze er ook echt mee als we hem aan haar geven. Zo lief! Piep heeft één gewoon oor en een oor met een gat erin. Zo kan ze hem straks makkelijk achter zich aan slepen als ze rondkruipt of -loopt.

De knuffel is van het merk Happy Horse en kochten we een tijdje geleden bij De Bijenkorf. Ze hadden ook schattige lichtroze konijnen, maar ik vond de lichtgrijze muizen leuker. Toen ik er eentje oppakte en voelde hoe zacht hij was, was ik verkocht. Even later zag ik ook nog dat ze afgeprijsd waren van 14 voor maar 10 euro. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Had jij vroeger een favoriete knuffel? En als je een kindje hebt, wat is zijn/haar liefst knuffel?

2 Comments

 • Reply Mieke 4 augustus 2014 at 08:25

  Wat zijn ze leuk samen, Lise en Piep.
  Onze jongste heeft ook een favoriete knuffel die ze overal mee naartoe sleept. Ze heeft hem zelf Aai genoemd, het was één van haar eerste woordjes.
  Helaas begint Aai een beetje te verslijten. Helaas hebben we geen reserve exemplaar omdat Aai een kraamcadeautje was. Toen hij eenmaal de duidelijke favoriet was, was hij niet meer te koop. Dus hopelijk gaat hij toch nog een aantal jaartjes mee.

 • Reply Nicole 4 augustus 2014 at 20:21

  Over mijn favo knuffel heb ik al geschreven, ga t beertje ook ooit aan Fay geven. Nu lijkt ze een favo knuffel te hebben sinds zaterdag hihi.. Knuffelt er continu mee 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.