BABY FEESTDAGEN PERSOONLIJK

Jaaroverzicht 2014 – januari tot en met juni

21 december 2014

In plaats van de gebruikelijke Snapshot Sunday, vind je hier de twee laatste zondagen van het jaar een overzicht van mijn hoogtepunten van 2014. Een beetje cliché misschien, maar ik vind het aan het eind van het jaar altijd leuk om even terug te kijken voor ik weer fris het nieuwe jaar in ga! Kijk je mee?

Januari

januari

In januari voelde ik me echt nog een nieuwe mama, maar ik begon steeds beter mijn draai te vinden. Het was ook de maand dat Lise voor het eerst doorsliep en dat heeft ze na die eerste dag altijd gedaan. Wat een geluk hebben we daar toch mee gehad.

Februari

februari

Omdat ik als baby een tijdje een spreidbroekje heb moeten dragen, wilden ze in verband met eventuele erfelijkheid Lise’s heupjes checken met een heupecho. Gelukkig zag alles er helemaal prima uit. Het was ook de maand van Carnaval en natuurlijk ging Lise gewoon mee naar de optocht!

Maart

maart

Op 5 maart ben ik jarig. Helaas had ik met Carnaval een griepje opgelopen en lag ik met koorts in bed. Het verjaardagsfeestje moest daardoor een week worden uitgesteld. Maart was ook de maand waarin Lise voor het eerst iets anders te eten kreeg dan melk. Avocado was het eerste wat we probeerden en dat vond ze heel lekker!

April

april

In april ging ik met M een weekend naar Amsterdam. Lise bleef bij opa en oma. Ik vond het eng, zo’n eerste keer weg van haar, maar gelukkig ging het super goed en kon ik ook genieten samen met M. Natuurlijk was het ook Koningsdag en mocht Lise, in gepaste kledij, mee de stad in!

Mei

mei

Mijn eerste Moederdag was daar! Ik kreeg een heerlijk ontbijtje op bed en een kunstwerk van Lise’s hand (letterlijk en figuurlijk). Het voelde heel speciaal! Het werd ook voor het eerst echt warm weer en we genoten van onze loungeset buiten (én van Lise’s schattige zomerjurkjes).

Juni

juni

We gingen voor het eerst babyzwemmen en Lise vond het wel leuk, maar moest ook nog heel erg wennen aan zoveel andere kindjes om haar heen. Natuurlijk begon ook het WK voetbal en kon ik Lise (en mezelf) weer een heel aantal dagen uitdossen in het oranje.

Dit was het eerste deel van mijn jaaroverzicht 2014! Hopelijk vond jij het ook leuk om zo terug te blikken. Volgende week deel twee!

3 Comments

 • Reply Marina 21 december 2014 at 09:09

  Leuk artikel! Je ziet je dochter echt groeien, grappig om te zien.

  Liefs, Marina

 • Reply angelique 21 december 2014 at 09:15

  Wat leuk! Je ziet jullie dochtertje echt uitgroeien tot een echte dreumes.

 • Reply Mieke 21 december 2014 at 21:37

  Jaaa, leuk, een jaaroverzicht! Inderdaad cliché, maar zo leuk om te lezen altijd! Ik ga zelf ook nog lekker terugblikken op het afgelopen jaar.
  Zo leuk om te zien ook hoe Lise is veranderd, het eerste jaar is zo leuk wat dat betreft!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.