BABY BLOGGEN MODE WINNEN

#instageeftdoor

8 januari 2015

instageeftdoor

Vorige maand kwam ik op Ps:Blog een ontzettend leuk initiatief tegen. Paloma en Sanne stelden een babykledingstuk beschikbaar dat hun eigen kindje te klein was geworden. Omdat het zonde is dat op zolder op te bergen, bedachten zij dat het leuk zou zijn als iedereen die het graag wilde hebben, dat aan hen liet weten zodat zij vervolgens een gelukkige winnaar konden selecteren.

Op Instagram riepen zij een speciale hashtag in het leven: #instageeftdoor. En al veel andere mama’s hebben toffe kledingstukken van hun kroost beschikbaar gesteld. Door Marit werd ik een paar dagen geleden weer even aan de actie herinnerd (bedankt, Marit!) en ik besloot maar eens de daad bij het woord te voegen.

Toevallig ben ik vorig weekend bezig geweest met het uitzoeken van Lise’s te klein geworden babykleding. Een gedeelte heb ik weggegooid, een deel gaat naar de rommelmarkt, een deel bewaar ik voor het geval we ooit nog een meisje krijgen en één item… wordt misschien wel van jou! Je had het misschien al gezien bovenaan dit artikel, maar dit extreem zachte, witte, warme vestje van Zeeman stel ik beschikbaar. Er staan egeltjes op, het heeft een capuchon met schattige oortjes en een binnenvoering met een sterretjespatroon. Het is een maat 50 en ik kocht het tijdens mijn zwangerschap, maar Lise heeft het helaas maar nauwelijks gedragen. Ik hoop dus dat ik er een andere mama (en baby!) blij mee kan maken.

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel, of zoek bovenstaande foto even op mijn Instagram en plaats daar een reactie. Op 15 januari, over precies een week, selecteer ik degene die het vestje van mij krijgt!

Wat vind jij van deze actie? En heb jij misschien ook wat weg te geven?

4 Comments

 • Reply Linda 8 januari 2015 at 08:47

  Dat is zeker een leuke initiatief. Leuk vestje ook!

 • Reply zomersproetje 8 januari 2015 at 10:48

  Goede actie en super schattig vestje, alleen net iets te klein ;-).

 • Reply angelique 8 januari 2015 at 16:02

  Leuk dat je dit doet!

 • Reply Sonja 8 januari 2015 at 17:15

  Wat een mooi initiatief! Ik ga eens kijken of ik zelf ook wat van mijn kids kan doorgeven via Instagram!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.