BABY MODE SHOPLOGS SHOPPEN VIDEO

HEMA shoplog

7 mei 2014

Ken je dat? Dat je ‘even’ iets moet gaan kopen bij een winkel en je vervolgens afdwaalt en toch alle gangen door loopt en alle schappen afstruint? Grote kans dat je dan met meer thuiskomt dan je eigenlijk van plan was. Ik heb dat best vaak, maar dit keer viel het erg mee. Alles wat ik heb gekocht had ik namelijk echt nodig voor Lise. Alleen het notitieboekje is een klein cadeautje voor mezelf. Maar dat mag zo af en toe best, toch?

12 Comments

 • Reply Nicole 7 mei 2014 at 11:28

  Oooh ik heb dat voortaan zo vaak.. sinds Fay er is kan ik de Hema niet binnenlopen zonder met iets (voor haar) eruit te komen..!

  • Reply Monique 8 mei 2014 at 22:25

   Haha, erg is dat he. Of ja, erg… Leuk vooral!

 • Reply Esther 7 mei 2014 at 17:31

  Zeker waar. Bij de Hema kun je rond blijven wandelen. Ik kom altijd thuis met een heleboel spulletjes voor mijn zoontje van 7 maanden en voor mezelf of het huis. Die gestreepte slaapzak hebben wij hier ook thuis. Ik heb er maar direct 2 gekocht aangezien er altijd wel een in de was zit 🙂

  • Reply Monique 8 mei 2014 at 22:26

   Heerlijk! En inderdaad slim om een extra slaapzak te kopen. Van de wat dikkere winterversies heb ik er wel meerdere, maar zomerslaapzakjes nog niet. Ik denk dat ik even afwacht tot ze ‘m gaat gebruiken. Hopen dat er dan weer zo’n mooie kortingsactie is!

 • Reply Mieke 7 mei 2014 at 19:31

  De Hema is zo’n fijne winkel. Heb ik ook al heeeeeel veel gescoord voor de meiden.
  Dat zonnehoedje is super schattig!

  • Reply Monique 8 mei 2014 at 22:27

   Geweldig he. Ben ook altijd trots als ik in het buitenland ben en daar een HEMA zie. Ben ook fan van het zonnehoedje!

 • Reply Laila 7 mei 2014 at 23:48

  Leuk om zo alles te laten zien in een filmpje, Jammer dat ze niet veel in maat 74 hadden.

  Ik verkoop in mijn webshop hele schattige pyjama’s van het Deense merk Pippi. Super kwaliteit en door de rits en voetjes makkelijk aan- en uit te trekken. Ook de slabbetjes met verschillende printjes zijn erg handig.

  Misschien iets voor jou meisje?

  P.S. kan het zijn dat ik jou bij de Primark in Nijmegen heb gezien?

  • Reply Monique 8 mei 2014 at 22:29

   Inderdaad erg jammer! Leuke pyjama’s verkoop jij! Ben alleen toch op zoek naar pyjama’s zonder voetjes en ook ietsje goedkoper 😉 Maar wie weet dat ik in de toekomst nog eens iets bij je bestel. Ik ben nog nooit bij de Primark in Nijmegen geweest dus dat moet mijn dubbelganger geweest zijn 🙂

 • Reply Marcella 8 mei 2014 at 20:19

  Liefde voor je Hema, zo’n fijne winkel!

 • Reply Seline 13 mei 2014 at 21:13

  Leuk! Vooral het hoedje vind ik erg leuk! Ik ben eigenlijk ook doordat jij me erg inspireerde een blog begonnen. Vooral hoe het is om straks jong moeder te zijn van een tweeling! Er moet nog veel aan gebeuren haha.. Maar als je eens een kijkje zou willen nemen zou ik dat super leuk vinden!

  • Reply Monique 13 mei 2014 at 22:52

   Wat leuk om te horen! Ik ben ook erg benieuwd hoe het is om jong moeder te zijn van een tweeling. Zal eens een kijkje nemen. Veel plezier met bloggen!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.