BABY ER OP UIT EVENTS PERSOONLIJK

Eindhoven = KING!

27 april 2014

Gisteren was het zover, de allereerste Koningsdag! We hadden besloten overdag met Lise op pad te gaan. Mijn ouders vonden het prima als Lise aan het eind van de middag gezellig bij hen kwam en ze mocht zelfs blijven logeren. Zo hadden M en ik de avond voor onszelf en konden we nog even lekker een feestje gaan vieren.

We liepen ’s middags over de rommelmarkt met Lise in de wandelwagen en ze keek haar ogen uit. De sfeer was geweldig. Veel gezinnen met kinderen besloten naar dat deel van de stad te gaan. Overal stonden kraampjes waar je eten en drinken kon kopen en op de grond zaten overal mensen spulletjes te verkopen.

Aan het eind van de middag liepen we naar mijn ouders, waar we Lise meteen in bed legden. Ze was helemaal moe van al die indrukken. Niet veel later vertrokken wij weer richting stad om te gaan eten. We hoefden er niet lang over na te denken wat dat ging worden: SUSHI!!! Heerlijk om daar weer even uitgebreid de tijd voor te nemen.

Na het eten gingen we naar het Wilhelminaplein, waar we die middag ook waren geweest, maar de rommelmarkt had nu plaatsgemaakt voor feestvierend publiek. Niet te massaal, met leuke livemuziek en gezellige mensen hebben we ons prima vermaakt. Rond 23.00 uur besloten we dat het mooi geweest was en zijn we naar huis gelopen. Zo heerlijk, het centrum op loopafstand!

Na een aflevering Breaking Bad lagen we om 00.30 uur in bed en sliepen heerlijk uit tot 10.30 uur, waarna we Lise weer ophaalden bij opa en oma. En we genieten nu nog na van die heerlijke dag van gisteren… 🙂Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.