BABY LIFESTYLE PERSOONLIJK VIDEO

Een dag uit mijn leven… – mijn eerste YT-vlog!

25 mei 2014

Vlogs (video blogs waarin je een dagje letterlijk meegenomen wordt met degene die filmt) op YouTube vind ik enorm leuk om te kijken, maar het was er nog nooit van gekomen er zelf ook eentje te maken. Ik vroeg me sterk af of mijn leven wel boeiend genoeg zou zijn om een hele dag op beeld vast te leggen. Nadat ik vaak de vraag had gehad of ik eens een vlog zou willen doen, besloot ik het toch eens te proberen. En zie hier het resultaat!

Ik heb de vlog opgenomen op dinsdag 20 mei, toen M een dagje vrij was en we een afspraak hadden bij het consultatiebureau. Ik besefte me tijdens het editen trouwens dat het geluid soms nogal slecht is. Volgens mij heb ik mijn vinger dan per ongeluk op het microfoontje van de camera (oeps!). Ook is het beeld soms nogal schokkerig. Ik ga ervan uit dat ik gewoon nog een beetje moet oefenen en het dan steeds beter gaat.

Ik zou het leuk vinden als je in een reactie even laat weten wat je van mijn vlog vindt en natuurlijk ook of ik ermee door moet gaan of niet 🙂 Veel kijkplezier!

Liefs,
Monique

4 Comments

 • Reply Nicole 26 mei 2014 at 11:00

  Om eerlijk te zijn vind ik 14 minuten echt te lang. Zelf vind ik 8 minuten echt maximaal.. Als een filmpje al bijna een kwartier duurt dan heb ik de neiging om hem niet te kijken… Heb hem nu dan ook niet volledig gezien maar telkens stukjes…

  • Reply Monique 26 mei 2014 at 16:13

   Dankjewel voor je eerlijke reactie Nicole! Ik vroeg me ook al af of het niet wat aan de lange kant zou zijn. Ga de volgende keer proberen het binnen de 10 minuten te houden. Nogmaals dank!

  • Reply Myrthe 28 mei 2014 at 17:35

   Ik vind eigenlijk 14 min ook wel veel, maar omdat lise zo lief is kijk ik gewoon hoe lang het ook duurt al duurt het 3 uur

   • Reply Monique 28 mei 2014 at 19:30

    Haha, wat lief en wat leuk om te horen Myrthe 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.