BABY LIFESTYLE

DIY Vaderdagideeën!

14 juni 2014

ofm4

Aanstaande zondag 15 juni is het weer zover, Vaderdag! Viert jouw man/vriend dit jaar net als mijn Michiel zijn eerste Vaderdag? Hoe dan ook, het is leuk om de vaders deze dag te verrassen met een leuk kleinigheidje. En wat is er leuker dan zelf (of met de hulp van je kindje) iets knutselen? Het leek me leuk om eens wat ‘do it yourself’ vaderdag-ideeeën op een rijtje te zetten. Wie weet doe je er nog wat last-minute inspiratie uit op!

Cadeau-tasjes

cadeautasjes

Bron: Welke.nl

Hoe cute zijn deze zelfgemaakte ‘cadeau-tasjes’? Ideaal om een klein cadeautje of knutselwerkje in te stoppen. Hier vind je een Engelstalige uitleg hoe je de tasjes kunt maken.

Stoere plank met handafdrukken en quote

vaderdag_plank

Bron: Welke.nl

Iets met handjes of voetjes doet het naar mijn idee altijd goed. Ik vond deze stoere houten plank met handafdrukjes en een mooie quote erop. Niet zo heel ingewikkeld om te maken en succes verzekerd!

‘Rad van fortuin’

radvanfortuin

Bron: Woonschrift.nl

Deze printable vind ik ook geweldig! Erg leuk voor iets grotere kinderen. Zo geef je je vader een soort ‘tegoedbonnen’ voor klusjes die je hem uit handen kunt nemen of dingen die hij leuk vindt om te doen. Er is een versie met tekst en een versie zonder tekst waar je dus zelf dingen op kunt schrijven of tekenen. Hier vind je alles wat je moet weten om dit leuke vaderdagcadeautje zelf te maken.

Item personaliseren met foto

fotoEen foto doet het naar mijn idee altijd goed. En foto’s kun je tegenwoordig op (bijna) alles laten drukken. Wat dacht je van een mok of muismat met een foto van jullie kleintje? Of een leuk telefoonhoesje? Voor dat laatste kun je onder andere terecht bij Albelli, waar ik laatst al een review over schreef. Ik ben me er trouwens van bewust dat deze tip waarschijnlijk te laat komt als je je cadeau nog vóór Vaderdag klaar wilt hebben. Misschien alvast een ideetje voor volgend jaar?

Ik ben erg benieuwd naar jullie vaderdagverrassingen! Durf je ze hier te delen of ben je bang dat papa stiekem meekijkt? Zelf weet ik bij het schrijven van deze blogpost nog niet precies wat ik ga doen, maar ik heb al wel wat ideetjes. Houd mijn Instagram in de gaten, want daar komt het vast en zeker voorbij!

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Reacties

 • Reactie Nicole 15 juni 2014 at 07:21

  Om eerlijk te zijn heb ik niets speciaals.. heb een cadeautje namens Fay en hij krijgt ontbijt op bed..

  • Reactie Monique 17 juni 2014 at 11:36

   Maar dat is toch ook speciaal! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook bij een ontbijtje, lief kaartje en cadeautje heb gelaten, maar manlief was er super blij mee 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Meer in BABY, LIFESTYLE
  strand
  Tips voor een dagje strand/zwembad met je baby

  We hebben al een tijdje flink mazzel met het heerlijke zomerweer. Temperaturen van boven 25 graden zijn geen uitzondering meer....

  Sluiten