SAMENWERKEN

Op MOONOLOOG schrijf ik over het moederschap, mijn leven als jonge moeder, beauty, lifestyle en al het andere dat jonge moeders interesseert. Dit alles met een persoonlijke touch. Mijn blog is gekoppeld aan mijn YouTube-kanaal: YouTube.com/moonoloog.

Mijn blog groeit de laatste tijd enorm en daar ben ik heel trots op. Er zijn een aantal manieren waarop je een samenwerking met MOONOLOOG aan kunt gaan. Hieronder ga ik daar kort op in.

Reviews en winacties

Productreviews komen regelmatig op mijn blog voorbij. Ik geef in zo’n artikel altijd eerlijk mijn mening over een product. Ook winacties organiseer ik zo nu en dan. Wilt u mij vrijblijvend een product toesturen voor een review of winactie? Dat vind ik leuk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Adverteren

Adverteren kan bijvoorbeeld door middel van een advertorial of gesponsorde post. Een advertorial of gesponsorde post is een artikel dat ik zelf schrijf en er dus net zo uitziet als de andere posts op mijn blog. Het is mogelijk hierin een of meerdere tekstlinks te plaatsen. Ik vermeld onderaan het artikel altijd dat het om een gesponsorde post gaat.

Tenslotte is het mogelijk te adverteren in mijn zijmenu (sidebar). Uw advertentie is dan zowel op de homepage als op artikelpagina’s binnen MOONOLOOG zichtbaar. Wilt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden, of heeft u een vraag of idee? Stuur dan een e-mail naar adverteren@moonoloog.nl.