SAMENWERKEN

Moonoloog is mijn persoonlijke lifeblog, waarvoor ik inmiddels zo’n 10 jaar met veel liefde en plezier schrijf. Wat eerst uitsluitend een hobby was, heeft in de loop der jaren serieuzere vormen aangenomen. Maar het plezier in het schrijven en delen van content is er niet minder om geworden. Vandaar dat ik het waarschijnlijk al zo’n tijd weet vol te houden. Door haar groei is de ‘monoloog’ steeds meer een dialoog geworden. Met lezers, maar ook met interessante merken, PR-bureau’s en collega bloggers.

Facts & Figures

Moonoloog is een persoonlijke blog waar ik inmiddels zo’n 25.000 unieke bezoekers per maand verwelkom. Ik blog over mijn leven聽als聽30something聽en moeder. Ik schrijf bijvoorbeeld over lifestyle, moederschap, mode, food, tripjes, gezondheid en interieur. Mijn blog groeit als het ware met mij mee en dat maakt dat er steeds weer andere dingen zijn om over te schrijven en mijn inspiratie nooit ophoudt. Mijn blog is gekoppeld aan een aantal sterke social mediakanalen waaronder mijn YouTube-kanaal: YouTube.com/moonoloog.

Social media
Instagram (@moonoloog): 3.400 volgers
Facebook (/moonoloog): 1.300 likes
Twitter (@moonoloog): 1.000 volgers
YouTube (/moonoloog): 1.750 abonnees

Advertorials, giveaways, winacties, campagnes…

Ik schrijf in opdracht advertorials, ontvang regelmatig producten ter review, organiseer winacties en ga langduriger samenwerkingen aan. Past jouw merk of product bij Moonoloog en heb je interesse in een leuke samenwerking? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Adverteren kan bijvoorbeeld door middel van een advertorial of sponsored story. Een advertorial of sponsored story is een artikel dat ik zelf schrijf en er dus net zo uitziet als de andere posts op mijn blog. Het is mogelijk hierin een of meerdere tekstlinks te plaatsen. Het opsturen van een product ter review of het organiseren van een winactie is ook mogelijk. Ik houd me aan de richtlijnen van de Reclamecode Social Media (RSM) en vermeld bij het artikel altijd duidelijk dat het een samenwerking betreft. Dit doe ik door een * achter de titel te plaatsen.

Een greep uit de merken waar ik reeds succesvol mee samenwerkte:

| Stokke | StayOkay | Weight Watchers | Primark | Maxi-Cosi | Zalando | Shoesme | Lief! Lifestyle | Hasbro | Drs Leenarts |

Een aantal enthousiaste reacties van tevreden klanten:

Wat een super leuk stukje! En de jas staat je prachtig hoor! Super bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel plezier ervan!” (Hipinderegen.nl)

Wooooow wat een mooie blog! Ontzettend leuk om de dag mee te beginnen 馃檪 馃檪 馃檪 We gaan hem sowieso nog delen op Facebook, zonde om niet te doen! Ook wij van kantoor hier zijn super trots hoor, je hebt wat dat betreft de ideale WW journey afgelegd…” (Weight Watchers)

“Wat een mooie blog, leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de stoel. Ik heb helemaal geen opmerkingen, we kijken uit naar de online plaatsing!” (Maxi-Cosi)

Wat een leuk artikel is het geworden! Hartstikke bedankt voor deze mooie publicatie. En wat een leuke items heb je geshopt, passen inderdaad perfect qua kleur. Super leuk!” (PR-bureau Linden & Barbosa)

Moonoloog is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69716463.

Wil je meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden, of heb je een vraag of idee? Stuur dan een e-mail naar adverteren@moonoloog.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Ik probeer je vraag of verzoek binnen twee werkdagen te beantwoorden.